The Intent Mechanization - Go On, Get Your Lehrens Out.

Ljusshow

När man har fest så vill man att det ska bli så fint som möjligt och att alla ens gäster ska njuta och tycka att det är jätte kul att man har festen. Så det kan ju vara kul att göra något som man inte har gjort tidigare som att man har en ljusshow det är verkligen häftigt och gör att det ser ännu roligare och festligare än vad det annars är. Ja man får se till att det finns något som gör att det blir lite extra och att man känner att det är lite extra kul.

Kolla upp vad som finns nära dig

Ja det kan vara bra att kolla upp vad som finns nära en så att man vet vad det är som man kan göra och hitta på, ja det gäller att man kollar upp det och att man känner att man kan göra det så roligt som möjligt. För halva nöjet är ju att få planera och se dra emot det. Ja det är ju så kul när man känner att det är något som man vill göra och som kommer att göra att det blir så bra som möjligt. Sen så finns det ju så många olika saker som man kan göra och hitta på så att det blir lite extra kul och spännande. Ja det är bland annat att man hr bra med is och att man har bra med mat och dryck och bra musik såklart så att det blir mycket dans och annat. Ja det är bra när man hittar det där lilla extra som gör att det känns ännu lite roligare och bättre än om man inte skulle göra det. Ja se till att man hittar det och som kommer att göra att det blir en sån kul och rolig fest som möjligt.