The Intent Mechanization - Go On, Get Your Lehrens Out.

Ett år tillsammans

Ja, nu har jag överlevt ett år.
Nu på söndag så firar jag och min kille ett helt år tillsammans. Bra jobbat till mig som har överlevt ett helt år. Nej jag skojar bara så klart, det har varit ett helt underbart år faktiskt. Känns så kul att äntligen ha hittat någon. Jag är ju 25 år gammal nu och känner att det faktiskt var på tiden. Självklart har jag haft lite oseriösa förhållanden innan, men inte något som detta. Jag bara känner att detta förhållandet, det har en chans att lyckas. 

Det enda problemet som jag ser just nu är att jag inte vet vad jag ska köpa i present till honom! Vad i hela friden vill killar ha i ett års present? Så sjukt svårt, och när jag frågar honom om det är något speciellt som han vill ha så svarar han bara "nej du behöver verkligen inte ens köpa något till mig, men om du gör det så spelar det ingen roll vad det är eftersom att det är tanken som räknas älskling1". Det där håller jag verkligen inte med honom om så när han ställde samma fråga tillbaka till mig så svarade jag rakt på sak att jag vill ha en louis vuitton keepall. ENKELT nu för honom, han behöver ju inte ens tänka själv, han behöver bara gå till affären och säga exakt det och sen köpa den. Så sjukt enkelt för killar också, för även om jag inte hade sagt det så hade han ju kunnat lista ut att en väska eller ett smycke eller något är något som en tjej som jag verkligen uppskattar. Men jag kan inte komma på vad han skulle uppskatta. Men jag funderar nu på att kolla lite på någon upplevelse, typ att hoppa fallskärm eller något sånt, det låter ju kul!